名無しさん 2016-04-24 22:11:12 |
通報 |
On the day, I went to a bookstore. It was said to be a new publication sale date, it was sold out. It was quite depressed.
その日本屋に~だとI went Japanになったからその日、本屋に~になってる
さんきゅ。あと二回頼む。えーっと…。
公園に行きました。なにをするわけでもなく、ベンチにボーッと座ってました。楽しそうに走りまわる小学生たちが輝いて見えました。
I went to a park. The bench where what is done, not a reason did you sit down on vaguely? The schoolchildren who seem funny and run about shone and saw.
再翻
私は公園に行った。ベンチ 理由があなたについてしたのでなく、されることが、オンの下に漠然と座る ?思われて おかしいおよび 、照らされて、見たまわりで動く学童。
りょ。さんきゅ。
一日中ゲームをしていました。充実はしていなかったけど、とても楽しく過ごせた1日でした。明日は勉強しようと思います。
I was playing a game throughout the day. It wasn't enriched, but it was 1 day when you could have a good time. I think I'll study tomorrow.
私は日にわたってゲームをしていた。それは豊かにされなかったけれども、あなたがよい時間を過ごすことができた時には、それは1日であった。私は、明日私が勉強すると思う。
トピック検索 |