さくら 2012-01-18 12:58:48 |
通報 |
The smell of your skin lingers on me now
You're probably on your flight back to your home town
I need some shelter of my own protection baby
Be with myself and center,clarity
Pease,serenity
I hope you know I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal Myself and I
We got some straightening out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a girl now
Girls don't cry
Don't cry,don't cry
おやすみ
さっちゃん。ずっと、言い忘れていたことがあります。
席替えしたら、ミキティと超近くなったのよー♪www
それだけwww さっちゃん、ミキティの事気に入ってたでしょ?ww
だから報告www じゃあねww
さっちゃんへ。
こんばんは。
あたしは無力で、何も出来ない馬鹿だけど、ずっと待ってるよーw
今日は鬱だったので、どことなくテンションが低いのですwwwww
そんじゃ、ぐっばい!!ww
明日の国語がだるいので サボろうと考えている あるとさんです!w
さくらんぼう 私ね 風邪引いたみたいなのw
まぁ どーって事ないけどさw
黙っても過ぎてく日々なら
明後日、明日、今日 意味がある
迷ってばっか一刻一刻とカレンダーの日付コツコツと
待ってくれるわけなんてないだ
じゃあ今速攻で即行動
意味がないとただ決めつけて扉閉めてるんだ
見えないよう聞こえないようにしてるだけ
明日何ができるかなんて
君が決めるだけ
恐れずに次の一歩ほら踏みだせ